pora na ryby! grillowane lub z piekarnika.
składniki:
następnie bierzemy się za sos - jogurt naturalny mieszamy z majonezem, dodajemy czosnek i drobno pokrojony koperek - mieszamy, odstawiamy do lodówki.
umyte ziemniaki w łupinach zawijamy w folię aluminiową.
po 4 godzinach wstawiamy rybę i ziemniaki do piekarnika w 200 stopniach na ok 50 - 60 minut
pstrąga podajemy z pieczonymi ziemniakami - polewamy sosem koperkowym.
składniki:
- pstrąg
- przyprawa do ryb
- cytryna
- ziemniaki
- jogurt naturalny
- koperek
- 3 łyżeczki majonezu
- 3 ząbki czosnku
następnie bierzemy się za sos - jogurt naturalny mieszamy z majonezem, dodajemy czosnek i drobno pokrojony koperek - mieszamy, odstawiamy do lodówki.
umyte ziemniaki w łupinach zawijamy w folię aluminiową.
po 4 godzinach wstawiamy rybę i ziemniaki do piekarnika w 200 stopniach na ok 50 - 60 minut
pstrąga podajemy z pieczonymi ziemniakami - polewamy sosem koperkowym.
Komentarze
Prześlij komentarz