jakby Was dopadła żądza jedzenia słodyczy, a w lodówce tylko ciasto francuskie, macie nieco cukru i piekarnik do wykorzystania ? - przepis idealny dla łasuchów.
ciasto posypujemy cukrem - dawka w zależności od tego jaką porcję słodyczy jesteście w stanie znieść - następnie zwijamy ciasto.
kroimy w pasy zwinięty rulon i układamy na blaszce pokrytej papierem do pieczenia.
wstawiamy do piekarnika na 20 minut w temperaturze 180 stopni.
wyjmujemy, czekamy aż trochę ostygną - zajadamy!
SMACZNEGO!
ciasto posypujemy cukrem - dawka w zależności od tego jaką porcję słodyczy jesteście w stanie znieść - następnie zwijamy ciasto.
kroimy w pasy zwinięty rulon i układamy na blaszce pokrytej papierem do pieczenia.
wstawiamy do piekarnika na 20 minut w temperaturze 180 stopni.
wyjmujemy, czekamy aż trochę ostygną - zajadamy!
SMACZNEGO!
Komentarze
Prześlij komentarz