Burger w wersji Slow

do najbardziej sztandarowego dania fast-foodów
będziemy potrzebować mięsa mielonego(jakie lubicie najbardziej), pomidora, ogórka, cebuli, i oczywiście bułki typu ciabatta. Zabieramy się najpierw za kotlety mielone - jak najbardziej płaskie, obsmażamy, w tym czasie nasze bułki wstawiamy do piekarnika aby trochę się zarumieniły i były bardziej chrupiące, kiedy mamy gotowe mięso nakładamy na ciepłe bułki, na wierch kładziemy warzywa plus dodatkowo robimy sos - połączenie musztardy, ketchupu, i majonezu w równych proporcjach.
Gotowe!














Komentarze

  1. Wazne aby bylo mieso jak najwyzszej jakości :) 100% wolowinki to czysta przyjemnosc jedzenia. Prawdziwe z tego delikatesy, internetowe pomysły na solidnego burgera - mam nadzieje ze mojemu facetowi posmakuje :)

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz